Charytatywna kolacja degustacyjna dla Franka Marcinkowskiego
Cena 1 biletu/ 1 cegiełki to 350 PLN.
100% przychodu z kolacji przekazujemy bezpośrednio na rzecz Frania.
Cały zespół Hotelu Jakubus i wszyscy Szefowie Kuchni pracują w tym dniu charytatywnie na rzecz Frania.
Jedyna w swoim rodzaju kolacja degustacyjna... Kolacja degustacyjna, to kulinarny seans degustacyjny, przygotowany przez 8 najlepszych Szefów Kuchni z Dolnego Śląska. W ramach kolacji goście otrzymają 7 wyjątkowych dań, stworzonych z wykorzystaniem najlepszych ekologicznych produktów regionalnych. W ramach kolacji serwowane będą także wyśmienite wina z Willi Win.
Gotować dla Państwa będzie 8 SZEFÓW KUCHNI:
MATEUSZ ROSIAK - Szef Kuchni Grape Restaurant
DAWID TWARDOŃ - Szef Kuchni Spichlerz
MICHAŁ WESTER - Szef Kuchni
KAJA ROGOZIŃSKA - Szef Cukierni Hotelu Monopol
MARCIN BIELEC - Szef Kuchni Hotelu Jakubus
RAFAŁ BORYS - Szef Kuchni Zamek Topacz
KAROL SANKOWSKI - Szef Kuchni Przystań&Marina
SYLWESTER LIS - Szef Kuchni Góralska Tradycja
Agenda kolacji degustacyjnej:
17:30 Charytatywna kolacja degustacyjna
20:00 Licytacje dla Frania Marcinkowskiego
21:00 Część nieformalna - drink w Piano Barze
Potwierdzeniem rezerwacji udziału w kolacji jest wpłata cegiełki w min. wysokości 350zł /os na konto Frania https://www.siepomaga.pl/franio Potwierdzenia wpłat w formie maila lub potwierdzenia przelewu proszę przesyłać w terminie do 25.02.2020 na adres mailowy [email protected] , będzie to równoznaczne z zarezerwowaniem miejsca na kolacji.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.