Robert Makłowicz i Piotr Bikont o Europie Na Widelcu w RW Kultura (WIDEO)
Łukasz Śmigiel, Jacek Antaczak |
Utworzono: 2017-06-02 13:32 | Zmodyfikowano: 2017-06-02 13:32
Czy istnieje, naprawdę istnieje, kuchnia wrocławska? Czy to na Dolnym Śląsku odkryto... szparagi? Jak to się stało, że to Wrocław ma całą Europę na widelcu? Jak napisać i sfotografować książkę kucharska? Co pijał i wdychał... Sherlock Holmes? Między innymi na te pytania odpowiadali w Radiu Wrocław Kultura najlepsi publicyści kulturalni i patroni oraz organizatorzy wrocławskiego festiwalu Europa na Widelcu: Robert Makłowicz i Piotr Bikont. Audycję prowadzą Jacek Antczak i Łukasz Śmigiel
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz
regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.