Sportowiec na grillu - co jeść? [PORADY EKSPERTA]
Piotr Pietraszek |
Utworzono: 2016-05-01 19:36 | Zmodyfikowano: 2016-05-02 18:01
Czy grillowanie w miłym towarzystwie wyklucza się z bieganiem? Absolutnie nie! - mówi Weronika Machowska. Przecież grill to nie tylko tłuste mięso, zagryzane białym chlebem i przepijane alkoholem. Na grillu można przyrządzić również pyszne i zdrowe potrawy idealne dla sportowca np. mięso drobiowe czy rybę, a także warzywa. - Ale nawet od jednej kiełbaski, czy karkówki świat nam się nie zawali - uspokaja trenerka drużyny biegowej Radia Wrocław.
POSŁUCHAJ:
Komentarze (0)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Zobacz także