Restaurant Week po raz trzeci we Wrocławiu
Wyszukane smaki, wykwintne przystawki, dania główne i desery, czyli Restaurant Week po raz trzeci we Wrocławiu. Restauratorzy wychodzą naprzeciw oczekiwaniom klientów, którzy coraz częściej eksperymentują w kuchni szukając idealnych dań.
W wydarzeniu udział bierze dziewięć największych miast w Polsce, w tym Wrocław. Idea jest prosta. Od 1 do 10 kwietnia wybrane restauracje przygotują ofertę specjalną składającą się z trzech dań, a to wszystko w cenie 39 złotych. Polacy coraz częściej sięgają po wyrafinowane smaki i ciekawe połączenia, dlatego celem kucharzy będzie przygotowanie dań, które spełnią wszelkie oczekiwania.
Na kulinarnej mapie Wrocławia w ramach Restaurant Week organizatorzy oznaczyli 21 lokali. Każda z restauracji zaprezentowała już przygotowane przez swoich kucharzy kompozycje smaków, które przez najbliższe dziesięć dni będą serwowane swoim klientom.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.