Sprawdź, co jesz ze studentami
Radio Wrocław |
Utworzono: 2013-05-18 08:41 | Zmodyfikowano: 2014-05-01 00:12
fot. OpenCage. Na zdjęciu rodzaj przaśnego chleba puri
Damian Żurawski z Instytutu Technologii i Inżynierii Chemicznej mówi Radiu Wrocław, że najważniejsze jest aby nauczyć się czytać etykiety.
Najwięcej konserwantów, barwników i wzmacniaczy smaku jest m.in w kolorowych napojach gazowanych, daniach gotowych i kostkach rosołowych. Nadużywanie tych produktów może mieć opłakane skutki.
Akcja w Pasażu Grunwaldzkim potrwa do godz. 17.00.
Komentarze (1)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
~kloss2013-05-19 13:10:31 z adresu IP: (188.146.xxx.xxx)
Odpowiedz
a ja jem szczaw i mirabelki. Tak jak Tusku i Niesiołowski
zgłoś do moderacji