SMAKI BOŻEGO NARODZENIA BARBARY JAKIMOWICZ–KLEIN
Radio Wrocław |
Utworzono: 2012-12-15 08:51 | Zmodyfikowano: 2014-05-01 00:12
fot. archiwum prw.pl
Jedni sięgną po kapustę z grochem lub fasolą, inni potrawą wieczoru uczynią smakowicie przyrządzonego karpia milickiego albo paszteciki z czerwonym barszczem…
Jestem pewna, że dolnośląskie świąteczne receptury spodobają się zarówno miłośnikom potraw tradycyjnych, jak i poszukiwaczom nowych smaków.
Dobrej pracy i smacznego!
I PIĘKNYCH ŚWIĄT!
Barbara Jakimowicz – Klein
Kliknij tutaj, by znaleźć świąteczne przepisy.
Załączniki
Komentarze (0)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.