Kulinarne potyczki we Wrocławiu
fot. Beata Jackowska
Kucharze muszą zmierzyć się z dwoma zadaniami - przygotowaniem potrawy rybnej i dania z mięsa cielęcego.
Technikę i smak oceniać będzie specjalne jury, wśród gości jest m.in. Magda Gessler.
Inny znany kucharz, Karol Okrasa mówi Radiu Wrocław, że techniki kulinarne zmieniają się jak pory roku:
Rajd kulinarny trwa we wrocławskim hotelu Haston City. Wejście na dwudniową imprezę jest bezpłatny.
Komentarze (1)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
~ater2012-11-09 16:42:19 z adresu IP: (46.76.xxx.xxx)
Odpowiedz
no tak miasto i miasto fajnie
może coś na ruinach byłych zakładów rolnych
zgłoś do moderacji