Pierogowa uczta w sercu Wrocławia
fot. MC
Są tam indyjskie samosy, tybetańskie momo, włoskie calzone, hiszpańskie empanady, gruzińskie chinkali, a także tradycyjne ruskie i sezonowe z farszami.
- Uwielbiam kulinarne imprezy - mówi jeden z wrocławian:
Festiwal na placu Nowy Targ potrwa do godziny 18:00.
Komentarze (2)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
~psi2022-09-13 01:34:42 z adresu IP: (2a00:f41:7007:7977:f986:x:x:x)
Odpowiedz
Taa I ceny za 5 pierogi.zadna degust..
zgłoś do moderacji
~tomek2022-09-12 08:33:39 z adresu IP: (91.90.xxx.xxx)
Betonowa pustynia
Zobacz także