Przedszkolaki z Wrocławia sieją ferment, ale zdrowy
Justyna Kościelna |
Utworzono: 2022-06-06 06:30 | Zmodyfikowano: 2022-06-06 06:32

Fot. Tomasz Hołod/wroclaw.pl
Małych smakoszy szkoli Arkadiusz Dziakowski - szef kuchni jednej z wrocławskich restauracji. Warsztaty chwalą i rodzice, i dzieci:
- Chodzi o wyrobienie zdrowych nawyków. No i świetną zabawę - mówi Arkadiusz Dziakowski:
W przyszłym roku szkolnym kisić mają także przedszkolaki z innych wrocławskich placówek - scenariusze lekcji są już gotowe.
POSŁUCHAJ WIĘCEJ:
W nagraniu wzięli udział: prowadząca projekt Alicja Furowicz i dyrektor Joanna Jandy, przedszkolaki z grupy IV i ich rodzice oraz szef kuchni Arkadiusz Dziakowski
Komentarze (1)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
~tak, bratni2022-06-07 01:55:35 z adresu IP: (37.248.xxx.xxx)
Odpowiedz
kozacki z widłami nożami siekierami
zgłoś do moderacji
Zobacz także