Wieczór zDolnego Śląska: Jak nie marnować jedzenia?
Katarzyna Górna-Drzewosz, WK |
Utworzono: 2021-03-15 21:57 | Zmodyfikowano: 2021-03-15 22:00

fot. Patrycja Dzwonkowska
To dobra wiadomość, niemniej ilość wyrzucanej przez nas żywności wciąż jest porażająca - to prawie 5 milionów ton rocznie. Jak nie marnować? O tym w Wieczorze zDolnego Śląska mówili Prezes Banku Żywności Błażej Krasoń oraz Agnieszka Maniewska z Foodsharing Wrocław.
POSŁUCHAJ:
Część 1:
Część 2:
Część 3:
Część 4:
Komentarze (0)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Zobacz także