Wrocław: Zajezdnia przy Słowiańskiej "od kuchni", czyli Dzień Otwarty MPK
Beata Makowska, el |
Utworzono: 2020-09-19 12:14 | Zmodyfikowano: 2020-09-19 12:30

fot. B. Makowska
Impreza odbyła się w zajezdni przy ul. Słowiańskiej i cieszyła się ogromnym zainteresowaniem - zwłaszcza tych młodszych pasażerów.
Podczas dni otwartych działo się także dużo dobrego dla potrzebujących. Można było oddać krew i zarejestrować się, jako potencjalni dawcy szpiku. Jak mówił Piotr Krzyżanowski, prezes klubu honorowych krwiodawców przy MPK Wrocław, krew to życie i pomoc. A wśród wrocławskich kierowców i motorniczych jest wielu krwiodawców.
Komentarze (0)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Zobacz także