Wyniki II Edycji Kulinarnego Rajdu Mistrzów w Haston City Hotel

Radio Wrocław | Utworzono: 2013-11-25 12:48 | Zmodyfikowano: 2014-05-01 00:12
Wyniki II Edycji Kulinarnego Rajdu Mistrzów w Haston City Hotel - fot. Sylwia Matyjaszczyk
fot. Sylwia Matyjaszczyk

Wyniki II Edycji Kulinarnego Rajdu Mistrzów w Haston City Hotel

I MIEJSCE:

Restauracja Amber Room - Warszawa - 956/1000 punktów

II MIEJSCE:

Hotel Zdrojowy Pro-Vita - Kołobrzeg - 860/1000 punktów

III MIEJSCE:

The Granary Hotel - Wrocław - 820/1000 punktów

4. Hotel Radisson Blue - Wrocław - 789 punktów.
5. Restauracja "Pod Papugami" - Wrocław - 768 punktów.
6. Hotel Tęczowy Młyn - Kielce - 754 punkty.
7. Hotel Wodnik - Wrocław - 753 punkty.
8. Art Hotel - Wrocław - 744 punkty.
9. Hotel Bryza - Jurata - 741 punkty.
10. Restauracja "Malinowy Ogród" - Gdańsk - 721 punktów.
11. Park Hotel - Szczecin - 715 punktów.
12. Pałac Alexandrów - Wrocław - 714 punkty.
13. Restauracja Bernard - Wrocław - 693 punkty.
14. Ristorante La Cucina - Gdańsk - 653 punkty.
15. Hotel Branicki - Białystok - 652 punkty.
16. Sport Hotel - Bełchatów - 646 punktów.


Zwycięzcom gratulujemy!!!
Wszystkim Drużynom dziękujemy. Do zobaczenia w III Edycji.


Komentarze (0)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.